Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets elimină expirarea CFD-urilor pe criptovalute

Aprilie 09, 2018 23:15

Stimați traderi,

Suntem încântați să vă anunțăm că toate pozițiile pe CFD-uri pe criptovalute au acum termen nelimitat și nu vor mai expira vinerea, la ora 23:00. Veți putea astfel derula strategii pe termen lung și vă veți putea ține pozițiile deschise atâta timp cât doriți.

În plus, am dori să vă reamintim că am renunțat recent la comisionul pentru criptomonede și că costurile pentru aceste instrumente au fost reduse la -30% long / + 10% short. Cu un levier de până la 1:5, aceasta face ca oferta noastră să fie extrem de competitivă.

Vă rugăm să rețineți că tranzacționarea va fi continuată în conformitate cu programul actual, adică 24 de ore, 5 zile pe săptămână. Așteptăm cu nerăbdare oferta de tranzacționare de weekend pentru CFD-uri pe criptomonede și vom implementa acest lucru cât mai curând posibil. Cu toate acestea, până când aceasta va fi rezolvată, va trebui să impunem măsuri de protecție împotriva potențialelor balanțe negative care ar putea fi cauzate de diferențele de cotații din weekend. Așadar, vă rugăm să rețineți că CFD-urile pe Bitcoin (BTCUSD) și Ethereum (ETHUSD) vor avea o perioadă de pre-închidere, începând de la ora 22:00 în zilele de vineri, cu un efect de levier de pre-închidere de 1:2.

Cum pozițiile pe CFD-uri pe criptomonede vor putea fi menținute și peste weekend, de acum încolo, costurile de finanțare de trei zile vor fi percepute în fiecare vineri.

Vă rugăm să urmăriți cu atenție secțiunea noastră de știri astfel încât să puteți rămâne la curent cu îmbunătățirile aduse ofertei noastre.

Cu respect,

Amiralul Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.