Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Admiral Markets adaugă cuprul și 7 materii prime agricole în oferta de CFD-uri

Septembrie 10, 2018 02:59

Suntem încântați să anunțăm extinderea în continuare a gamei de produse și piețe accesibile pentru contul nostru Admiral.MT5. Începând de astăzi, clienții noștri profesionali se pot bucura de acces prioritar la tranzacționarea live a CFD-urilor pe cupru, precum și a 7 CFD-uri de materii prime agricole: cacao, cafea arabică, cafea robusta, bumbac, suc de portocale, zahăr brut și zahăr alb.

Clienții de retail vor avea acces la aceste noi instrumente în următoarele săptămâni, după ce vor primi notificarea noastră suplimentară. Între timp, toate instrumentele noi sunt disponibile tuturor clienților noștri pentru testare și exersare pe conturile demo Admiral.MT5.

Beneficiază de următoarele avantaje atunci când tranzacționezi noile instrumente:

1. Expirare: Niciodată. Te poți angaja în strategii pe termen lung și să menții poziții deschise atât timp cât ai nevoie.

2. Comision: Zero. Bucură-te de costuri mai mici de tranzacționare, având de plătit doar spread-urile și costurile de finanțare zilnică.

3. Efect de levier: Moderat. Până la 1:50 pentru clienții Admiral Markets Pro pentru CFD-uri pe materii prime agricole agricole și până la 1:100 pe CFD-urile pe cupru și un nivel fix de 1:10 pentru clienții de retail.

4. Dimensiunea minimă a contractului: Mini. Tranzacționează fracții ale unui contract standard pentru a putea obține o precizie maxima a strategiilor de management al riscului.

5. Volatilitatea: Extremă. Aceste instrumente pot fi cu adevărat interesante pentru tranzacționare, dar tă rugăm să iei în considerare utilizarea serviciului nostru de Protecție împotriva volatilității atunci când tranzacționezi.

Descoperă și restul termenilor esențiali de tranzacționare legați de noile instrumente din categoria mărfurilor din secțiunea Specificațiile Contractelor de pe site-ul nostru.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.