Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets a primit premiul Forbes 'Cool' pentru Cel mai Popular Broker din Romania

Noiembrie 21, 2016 14:42

Cuvântul 'cool' este adesea abuzat, de fapt, este considerat unul dintre cele mai abuzate cuvinte, așa că va fi utilizat corespunzător astăzi pentru a vă prezenta ceva...ei bine, COOL.

Conform Dicționarului Urban, cuvântul 'cool' poate însemna: o noțiune ce descrie, punctual sau general, acele tendințe extrem de vizibile și de populare de la o perioadă la alta, care – deși nu știi exact dacă se mențin – te fac să le urmezi.

În industria serviciilor de investiții financiare (brokeraj!), 'cool' înseamnă mai mult decât tranzacționarea unor valute, acțiuni sau indici bursieri, metale sau mărfuri. Cărui investitor nu-i place să interacţioneze și să socializeze, să zâmbească, să fie răsfățat și delectat din când în când?

Care sunt beneficiile unui brokeraj 'cool' si de ce Admiral Markets a primit premiul Forbes Cool Brands pentru Cel Mai Popular Broker din România in 2016?

Beneficiile unui brokeraj 'cool'

  • Are potenţialul de a deveni viral: există un motiv pentru care Admiral Markets este un broker Forex&CFD dedicat interacţiunii cu clienții și potențialii clienți. Brokerajul care delectează tinde să se răspândească în rândul întregii comunităţii de traderi și investitori, fiind o metodă excelentă pentru a creşte expunerea către audienţe valoroase – chiar dacă aceştia nu vor tranzacţiona vreodată activ.
  • Umanizează brandul şi îl face mai popular: este mult mai uşor să te ataşezi de un broker care îţi ascultă provocările cu care te confrunţi, care te face să te simţi important şi să zâmbeşti. Deloc întâmplător, Admiral Markets se apropie de 1 milion de urmăritori pe rețele sociale, incluzând facebook, twitter sau youtube.
  • Păstrează clienţii fideli şi îi transformă în ambasadori: doar pentru că un investitor a deschis şi alimentat un cont de tranzacţionare, nu înseamnă că trebuie să uiţi de el; ci să interacţionezi cu el, să-l delectezi şi poate chiar să-l transformi într-un 'promotor' al companiei şi al produselor şi serviciilor pe care le îndrageşte: MetaTrader 4 Supreme Edition, Protectia impotriva volatilitatii, De la Amator la Profesionist in 21 de zile, si multe altele. Poate din acest motiv 95.8% dintre clienți ar recomanda Admiral Markets prietenilor.
  • Este...distractiv: şi nu vorbim doar din perspectiva clienţilor. Să organizezi şi să participi la evenimente precum Forbes 500 Business Awards sau Forbes 100 Cool Brands, să premiezi traderii de succes, să interacționezi cu fanii şi comunitatea de investitori, să le înţelegi problemele şi provocările...

Asta înseamnă 'cool' în brokeraj și pentru Forbes Romania, Admiral Markets se încadrează cel mai bine în această definiție, motivul pentru care a și primit premiul 'cool' pentru 'Cel mai Popular Broker din România' în 2016.Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.