Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets a obținut premiul "Cel mai bun serviciu" oferit de un broker CFD în anul 2017

Mai 29, 2017 17:15

Admiral Markets

Stimați traderi,

Avem plăcerea de a vă anunța că am fost, încă o dată, premiați de către The German Institute of Customers (DKI). CFD Broker Survey 2017 a permis recunoașterea și distincția celor mai buni reprezentanți din industria tranzacționării.

"Suntem onorați că, în plus față de condițiile pe care le oferă compania noastră, serviciile noastre sunt, de asemenea, recunoscute și apreciate", afirmă Jens Chrzanowski, membru al Consiliului de Administrație al Admiral Markets. "Obținerea unui scor de cinci stele la categoria Cele mai bune servicii demonstrează că suntem în continuare pe drumul cel bun", continuă acesta.

Acesta este al patrulea premiu obținut de către Admiral Markets în 2017, doar în Germania. În primul trimestru al anului 2017, compania a fost clasată pe primul loc la categoria Forex pe OnlineBroker-Portal.de și pe locul al doilea pe Brokerwahl.de. Focus Money a recunoscut, de asemenea, compania drept cel mai bun și mai fidel broker de CFD-uri din Germania în anul 2017 ( Best and Fairest CFD Broker 2017 in Germany).

Calitatea și performanța continuă sunt întotdeauna răsplătite. Am dori să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați votat și ne-ați sprijinit!

Cu deosebită considerație,

Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.