Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

​Actualizări ale Termenilor și Condițiilor pentru plăți în USD

Octombrie 20, 2017 13:20

Stimate trader,

Dorim să vă informăm că vom face o actualizare a Termenilor și condițiilor noastre de plată pentru toate depozitele și retragerile bancare în dolari SUA. Majoritatea conturilor noastre de tranzacționare sunt în euro (sau în alte monede europene), astfel încât astfel de modificări nu vor afecta mulți dintre clienții noștri.

Începând cu 1 decembrie 2017, costurile de plată în USD vor fi următoarele:

Depozite: 10 USD - pentru fiecare depozit bancar.

Retrageri: 20 USD - pentru fiecare retragere bancară, începând cu prima retragere.

Taxe extrem de reduse pentru plăți instantanee

Am dori să vă reamintim că depozitele bancare făcute în euro (și alte valute europene incluse) sunt încă gratuite - și dorim să subliniem faptul că din ce în ce mai mulți dintre clienții noștri se îndreaptă către soluțiile noastre de plată instantanee!

Plata instantanee înseamnă că orice depunere efectuată în contul dvs. de tranzacționare va dura doar câteva secunde, dacă este făcută corect. Primul dvs. depozit de până la 3.000 de euro - prin card de credit - va fi făcut chiar gratuit!

Toate depozitele ulterioare vor fi taxate cu o rată a dobânzii de 0,9%. Skrill, Neteller și alte sisteme de plată sunt de asemenea disponibile. Pentru toate detaliile, vizitați secțiunea de depuneri și retrageri a site-ului nostru.

Admiral Markets este un mare susținător al tranzacțiilor rapide! Execuția noastră a ordinelor Forex și CFD este realizată în milisecunde - de ce ar trebui să dureze câteva zile o depunere? Vă invităm să încercați sistemul rapid de carduri de credit. Amintiți-vă că primul depozit de 3.000 EUR va fi gratuit!

Cât de rapide sunt tranzacțiile noastre?

Știați că timpul mediu real de executare a ordinelor pentru paritatea EUR/USD este de doar 0,067 secunde? Nu ne credeți? Verificați-vă singur statisticile privind execuția ordinelor. De asemenea, trebuie să verificați statisticile noastre despre "fără slippage" și "slippage pozitiv", aceste numere ar trebui să vă lase fără îndoială: tranzacționați cu brokerul potrivit!

Dacă aveți întrebări legate de acest aspect sau despre orice alt aspect al serviciilor noastre, vă rugăm să contactați echipa de asistență clienți locală.

Cu stimă,

Admiral Markets
Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.