Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Actualizări ale comisioanelor de depunere prin carduri de credit

Septembrie 18, 2017 09:56

Stimați Traderi,

După cum știți, nu ne oprim niciodată din a face tot ce ține de noi pentru a vă oferi cele mai bune condiții posibile pentru tranzacționare. Acest lucru vă ajută să depozitați fonduri în contul dumneavoastră în modul cel mai confortabil și convenabil. În lumina acestui fapt, avem o veste bună pentru toți clienții care depun fonduri prin intermediul cardurilor de credit.

Plăți instant - Depozitați până la 3k gratuit! *

Începând cu data de 15 septembrie 2017, primele depozite în valoare de 3000 EUR (sau echivalente) pe care le faceți printr-un card de credit vor fi efectuate fără costuri suplimentare.

Depunerile prin intermediul unui card de credit până la această sumă totală pot fi efectuate printr-una sau mai multe plăți, dar odată cu ajungerea la valoarea totală în valoare de 3000 EUR (sau echivalent) toate depozitele ulterioare vor fi taxate la nivelul obișnuit.

Tranzacționarea cu Admiral Markets este rapidă! Execuția ordinelor Forex & CFD este de obicei calculată în milisecunde, însă depozitele operate prin transfer bancar pot dura până la trei zile. Așadar, de ce să nu accelerați procesul efectuând depozitele prin intermediul unui card de credit? Încercați chiar astăzi!

Mai multe modificări pentru depozitele efectuate cu MasterCard

De asemenea, vă rugăm să rețineți că acum aveți posibilitatea de a face depozite în PLN și HUF, utilizând MasterCard. Pentru informații suplimentare despre costuri, vă rugăm să verificați secțiunea de depuneri și retrageri a site-ului nostru.

Rețineți că propunerea se extinde și la noile valute.

Dacă aveți întrebări legate de acest subiect sau de orice alt aspect al serviciilor noastre, vă rugăm să contactați echipa locala de asistență a clienților.

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.