Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Actualizare Windows 10 și MetaTrader

Aprilie 13, 2017 10:10

Stimați Traderi,

Probabil ați aflat deja că pe 11 Aprilie, Microsoft a lansat Windows 10 Creators Update. Această versiune este similară cu instalarea unui sistem nou de operare, fiindcă va modifica setările de configurare și cheile de criptare.

Platforma MetaTrader stochează toate informațiile la sistemul local de operare și hardware, cu scopul de a proteja informațiile utilizatorului. Acest lucru înseamnând că, chiar dacă fișierele terminalului sunt furate, nimeni nu va fi capabil să se conecteze la server utilizând conturile salvate anterior.

Din păcate, după ce sistemul de operare se schimbă, toate parolele conturilor de tranzacționare stocate pe calculatorul dvs. vor deveni invalide.

Din cauza modificărilor cheilor de criptare, un token de activare al aplicațiilor procurat de la MetaTrader Market va fi pierdut, fiindcă toate instrumentele sunt conectate la sistemul de operare.

Din această cauză, MetaQuotes a adăugat automat un token de activare pentru fiecare instrument procurat, indiferent de sistemul de operare cu care este utilizat. Traderii pot re-descărca versiunile demo ale instrumentelor din Market.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.