Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

6 motive pentru care ai nevoie de MT4 Ediția Supremă

Decembrie 14, 2015 13:33

Stimate Trader,

MetaTrader 4 Ediția Supremă conține acum 6 funcții noi, gratuite, pe lângă cele 60 de funcții, indicatori și Expert Advisors deja existenți.

Create special cu scopul de a-i ajuta pe cei care tranzacționează perechi valutare și CFDs să-și îmbunătățească performanțele, funcțiile platformei MT4 Ediția Supremă au la bază indicatori tehnici și sisteme automatizate complexe.

Directorul sucursalei Admiral Markets din Germania, Jens Chrzanowski spune că aceste caracteristici sunt "inovații fără precedent" și sunt disponibile atât pentru conturile reale cât și pentru cele demonstrative.

"Poți urmări istoricul tranzacțiilor efectuate direct pe grafic folosind punctele de pivot și graficele Renko extinse, poți controla și șterge ordinele în așteptare în funcție de anumiți parametri și să închizi parțial ordinele care au Stop Loss plasat la un anumit nivel. Ediția supremă MT4 este o unealtă foarte eficientă pentru traderii Forex și CFDs", adaugă Jens.

Caracteristici generale

Candle countdown – este un indicator care afișează timpul rămas pentru lumânarea în curs de formare.

Indicator High-low – indică direct pe grafic maximele/minimele zilei sau ale lunii.

Indicator pentru istoricul tranzacțiilor - tranzacțiile din trecut sunt ușor de vizualizat prin marcarea lor pe grafic cu linii roșii sau verzi și săgeți.

Indicator pentru pivoți - poți vedea cu ușurință punctele de pivot pentru orice interval de timp direct pe grafic.

Indicator Renko - ofera grafice atemporale, "desenând" lumânări noi doar atunci când piața se mișcă.

Mini Terminal îmbunătățit cu mai multe ordine stop – folosește o linie trasată pe graphic ca nivel de Stop Loss sau Take Profit.

Pentru mai multe informații despre Ediția Supremă MT4 și despre aceste funcții noi, vizitați pagina MT4 Ediția Supremă.

Cu stimă.

Echipa Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.