Știri

Admiral Markets îți oferă mai multe ETF-uri și CFD-uri pe ETF-uri în MetaTrader 5


Stimate trader,

Suntem încântați să te anunțăm că oferta noastră asociată platformei MetaTrader 5 tocmai ce a primit încă o extindere. Ai acum acces la:

  • 306 de CFD-uri noi pe ETF-uri pe contul Admiral.MT5;
  • 177 de noi ETF-uri pe contul Admiral.Invest.

Aceste noi instrumen

...

Vezi mai multe


Finalul programului Admiral Club și o nouă recompensă pentru clienții profesionali


Stimate trader,

Suntem nevoiți să te anunțăm că programul Admiral Club va fi reziliat pentru toți clienții și că o altă recompensă - Pro.Cashback - va fi disponibilă pentru clienții profesionali, așa cum este detaliat în cele ce urmează.

1. Încetarea programului Admiral C

...

Vezi mai multe


Informații complete despre modificările ce vor fi aduse termenilor de tranzacționare de retail și profesionali pe 30 iulie 2018


Stimate trader,

Acest e-mail conține toate informațiile privind viitoarele modificări ale termenilor de tranzacționare pe care le vom aplica începând cu deschiderea sesiunii de luni, 30 iulie 2018.

1. Introducere

Așa cum probabil știi deja, vor intra în vigoare noi restric

...

Vezi mai multe


Sărbătorește cea de-a 30-a aniversare a indicelui DAX cu Admiral Markets!Stimate trader,

Indicele de referință al economiei germane, DAX, își aniversează ziua de naștere. Acum 30 de ani, pe 1 iulie 1988, indicele DAX a fost calculat și publicat pentru prima oară cu o valoare inițială de 1.163 de puncte. De atunci, DAX a urmărit performanța

...

Vezi mai multe


Iulie 2018: Modificări ale programului de tranzacționare


Stimați traderi,

Vă rugăm să rețineți că, datorită sărbătorilor naționale care vor avea loc în luna iulie, programul de tranzacționare va fi ușor modificat.

Consultați tabelul de mai jos pentru detaliile complete despre modificări. Toate orele sunt date în Ora Europei de

...

Vezi mai multe


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.