Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Securitate financiară

Când tranzacţionezi cu Admiral Markets ești protejat de politicile privind protecția investitorului.

Fonduri segregate

În conformitate cu normele FCA, toate fondurile clienților sunt păstrate în conturi separate, diferite de conturile societății și într-o instituție bancară reglementată EEA. Acest lucru asigură că fondurile clienţilor sunt disponibile în orice moment, şi ca nu pot fi folosite de companie în alt scop. Acest lucru este verificat constant de către auditorii nostrii.

Schema de compensare privind serviciile financiare (FSCS)

În cazul puțin probabil în care vom întâmpina dificultăți financiare și nu există suficiente fonduri în conturile segregate ale clienților, o entitate, persoană fizică sau companie este eligibilă pentru a fi compensată de către FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Compensarea are o valoare de până la 50.000 lire.

Dacă banca la care există conturi segregate ale clienților intră în insolvență, orice pierdere va fi distribuita între clienți proporțional cu suma totală depusă la banca în insolvență. Orice sumă pierdută ca urmare a insolvenței unei bănci, va fi acoperită de FSCS în limita a 50.000 lire / client.

Protecție împotriva balanței negative

Compensăm deficitele de cont pentru clienții profesionali în conformitate cu Politica de protecție împotriva balanței negative, care acoperă până la 50.000 de lire sterline per client. Clienții noștri cu amănuntul beneficiază de o protecție completă și necondiționată față de deficitele de cont și sunt acoperite pe bază de cont fără limite de plată maximă.

Tratarea corectă a clienților noștri

Cu Admiral Markets, interesele dvs. sunt mereu pe primul loc. Ne-am angajat să vă protejăm interesele în tot ceea ce facem, să promovăm serviciile noastre și să vă sugerăm produse, chiar până la serviciul post-vânzare și tratarea plângerilor.

Vă asiguram că echipa noastră este întotdeauna la curent cu orice problemă nou aparută, care ar putea afecta calitatea serviciilor oferite.

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.