Securitate financiară

Când tranzacţionezi cu Admiral Markets ești protejat de politicile privind protecția investitorului.

Fonduri segregate

În conformitate cu normele FCA, toate fondurile clienților sunt păstrate în conturi separate, diferite de conturile societății și într-o instituție bancară reglementată EEA. Acest lucru asigură că fondurile clienţilor sunt disponibile în orice moment, şi ca nu pot fi folosite de companie în alt scop. Acest lucru este verificat constant de către auditorii nostrii.

Schema de compensare privind serviciile financiare (FSCS)

În cazul puțin probabil în care vom întâmpina dificultăți financiare și nu există suficiente fonduri în conturile segregate ale clienților, o entitate, persoană fizică sau companie este eligibilă pentru a fi compensată de către FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Compensarea are o valoare de până la 50.000 lire.

Dacă banca la care există conturi segregate ale clienților intră în insolvență, orice pierdere va fi distribuita între clienți proporțional cu suma totală depusă la banca în insolvență. Orice sumă pierdută ca urmare a insolvenței unei bănci, va fi acoperită de FSCS în limita a 50.000 lire / client.

Tratarea corectă a clienților noștri

Cu Admiral Markets, interesele dvs. sunt mereu pe primul loc. Ne-am angajat să vă protejăm interesele în tot ceea ce facem, să promovăm serviciile noastre și să vă sugerăm produse, chiar până la serviciul post-vânzare și tratarea plângerilor.

Vă asiguram că echipa noastră este întotdeauna la curent cu orice problemă nou aparută, care ar putea afecta calitatea serviciilor oferite.